Article Η απολύμανσις των λαχανικών
ID | 5180 |
Τίτλος | Η απολύμανσις των λαχανικών |
Υπότιτλος/οι | |
Έκδοση | Βοσπορίς |
Πρωτότυπο | Ναι |
Μεταφρασμένο | |
Τίτλος πρωτότυπου (για μεταφρασμένο) | |
Γλώσσα πρωτότυπου | Ελληνική |
Συγγραφέας πρωτότυπου (για μεταφρασμένο) | |
Σχόλια | Γλώσσα άρθρου: Καθαρεύουσα. Το παρόν ανήκει στη γενικότερη στήλη με τίτλο "ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ". |
Στοιχεία βιβλιογραφικής αναφοράς | Έτος Γ, τχ. 2 (1901), σ. 21 |
Περίληψη | Το παρόν άρθρο αναφέρει ότι πολλά λαχανικά είναι εμποτισμένα με πολλά μικρόβια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πολλές ασθένειες, ιδιαίτερα όταν είναι ωμά. Στο τέλος αναφέρονται τρόποι απολύμανσης από το μέλος της Ακαδημίας του Παρισιού, κ. Σεριζόλ. |
---|
Κατηγορία Η απολύμανσις των λαχανικών
# | Κατηγορίες |
1 | 23 Υγεία - Υγιεινή (Επιστημονικά Θέματα) |
Συγγραφείς Η απολύμανσις των λαχανικών
# | Συγγραφέας |
1 | Πρεβεζιώτου-Ταβανιώτου, Κορνηλία |