Article Η απολύμανσις των λαχανικών

ID5180
ΤίτλοςΗ απολύμανσις των λαχανικών
Υπότιτλος/οι
ΈκδοσηΒοσπορίς
ΠρωτότυποΝαι
Μεταφρασμένο
Τίτλος πρωτότυπου (για μεταφρασμένο)
Γλώσσα πρωτότυπουΕλληνική
Συγγραφέας πρωτότυπου (για μεταφρασμένο)
ΣχόλιαΓλώσσα άρθρου: Καθαρεύουσα. Το παρόν ανήκει στη γενικότερη στήλη με τίτλο "ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ".
Στοιχεία βιβλιογραφικής αναφοράςΈτος Γ, τχ. 2 (1901), σ. 21
ΠερίληψηΤο παρόν άρθρο αναφέρει ότι πολλά λαχανικά είναι εμποτισμένα με πολλά μικρόβια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πολλές ασθένειες, ιδιαίτερα όταν είναι ωμά. Στο τέλος αναφέρονται τρόποι απολύμανσης από το μέλος της Ακαδημίας του Παρισιού, κ. Σεριζόλ.
Showing 1-1 of 1 item.

Κατηγορία Η απολύμανσις των λαχανικών

#Κατηγορίες
123 Υγεία - Υγιεινή (Επιστημονικά Θέματα)
Showing 1-1 of 1 item.

Συγγραφείς Η απολύμανσις των λαχανικών

#Συγγραφέας
1Πρεβεζιώτου-Ταβανιώτου, Κορνηλία